Over Braun for Projects

In februari 2020 heb ik Braun for Projects ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Mijn vader was 1,5 jaar daarvoor overleden, hij had een eigen aannemersbedrijf in Amsterdam. Wij Braunen zijn echte ondernemers. Dus het inschrijven van mijn bedrijf was voor mij een mooi eerbetoon aan zijn leven. 

Ik krijg naast mijn werk bij het waterschap Rijnland zoveel energie van de diverse mooie klussen die ik mag uitvoeren. En dan in het bijzonder van de mensen die ik daarbij ontmoet.

Ik help

Projectmanagers, bedrijfsleiders, directieleden van (bouw)bedrijven en zelfstandigen die vooruit willen met een projectmatig omgevingsmanagement- of communicatievraagstuk.

Meer weten?

Ik sta voor

Een directe aanpak en gegarandeerd resultaat bij een vraagstuk op het gebied van communicatie- en/ of omgevingsmanagement. Ik help servicegericht met een vleugje humor én met een glimlach.

Meer weten?

Ik geef

Aandacht aan uw omgeving. Zowel in een tender door de toegevoegde waarde van omgevingsmanagement in kaart te brengen, als in de uitvoering van een civiel project de meerwaarde te bewijzen. Daarnaast schrijf ik websiteteksten, houd ik interviews en draag ik bij aan het creëren van uiteenlopende communicatiemiddelen.

Meer weten?

Ik werkte voor

Neem contact op

Voor hulp en ondersteuning ben ik via diverse kanalen te bereiken.  Na het invullen van het vragenformulier reageer ik zo snel mogelijk op uw bericht.